HiFi Racks

Proizvajalec vrhunskega, ročno izdelanega AV pohištva in Hi-Fi ter TV stojal.

HiFi Racks je družinsko podjetje s proizvodno delavnico v osrčju podeželske Anglije  v kateri sodeluje strastna in predana ekipa izurjenih obrtnikov. Podjetje je posvečeno izdelavi avdio vizualnih stojal, ki izgledajo dobro, delujejo akustično in se lahko prilagajajo spremembam vašega sistema. Vsi produkti so oblikovani in vsak posebej ročno izdelani iz najbolj kvalitetne masive – nikoli ne uporabljajo MDF ali furnirja.

 

Omarice po meri. Ker je vsak kos posebej ročno izdelan, lahko izbirate med poljubno višino, širino, dolžino, globino, številom poličk in tudi obliko, tako da ustreza vašim zahtevam. Omarice so oblikovane tako, da se jih lahko popolnoma prilagodi in nadgradi (razširi ali spremeni), glede na spremembe vašega sistema (komponent) skozi čas.

View the embedded image gallery online at:
http://als.si/znamke/hifi-racks#sigProIdbfba9e1929

http://hifiracks.co.uk/images/WHF_AWARDS.jpgZa izdelavo HiFi masivnih omaric se uporablja le najbolj kakovosten les iz celotnega sveta. Odlično kombinacijo lepih in naravnih materialov z vrhunsko akustiko potrjujejo  tudi številne nagrade. Omarice, stojala in stenske poličke so dobavljive v 7 različnih vrstah oziroma izgledih lesa. 

 

View the embedded image gallery online at:
http://als.si/znamke/hifi-racks#sigProIdddd71db33e

 


Na sliki BradleyWalters, direktor in ustanovitelj podjetja HiFi Racks